• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Få en større pik – kan man få større diller naturligt eller med penis øvelser

Det er ikke ualmindeligt at føle, at ens penisstørrelse ikke lever op til samfundets forventninger om, hvor lang en diller i snit bør være. Men disse forventninger hænger i høj grad mere sammen med ens egne forventninger.

Der eksisterer forskellige muligheder, der sandsynligvis kan hjælpe én med at få en større pik, hvis det er noget der påvirker ens sexliv og selvværd hyppigt. Det er altså ikke en umulighed at få en større penis, men der er stadig mange forbehold, man skal tage, inden man udnytter de mere drastiske valgmuligheder.Hvordan får man en større penis?

På internettet findes der mange forskellige ”fup-produkter”, der efter sigende skulle have en svulmende effekt på dilleren, men disse produkter skal man være varsom med, fordi de enten kan være placebo eller give voldsomme bivirkninger. Man kan også finde kosttilskud, der øger blodtilførslen til penis og giver en større rejsning. Hvis man er i tvivl om et produkt er legitimt og lovligt, så kan man undersøge om produktet er tilladt i Danmark på fødevarestyrelsen hjemmesiden. Bare husk på, at der altid vil være bivirkninger, også ved brugen af sådanne kosttilskud, og at bivirkningerne muligvis vil opveje den formodet virkning.

Intimkirurgi i særtilfælde

En anden mulighed er intimkirurgi, som foretages på mandens kønsdele. Mange mænd har den opfattelse, at deres penis er for lille, og går måske med overvejelser om en penisforstørrende operation. 

Relateret Artikel: Køb Billig Levitra piller online uden recept (vardenafil).

Men disse indgreb har ofte kun en synlig virkning på penisstørrelsen når den er slap, og vil altså ikke ændre længden af den erigerede penis. Derudover kan man risikere, at miste følsomheden i lemmet, der resulterer i håndterings-vanskeligheder under sex.

Større diller med penisøvelser

Der findes også nogle mere naturlige penis øvelser, der øjensynligt også skulle have en forstørrende effekt på dilleren.

Men det er svært, at sige om nogen af de ovenstående muligheder har en effekt, og om effekten er lige så stor som risikoen for diverse bivirkninger. Man skal uden tvivl forholde sig kritisk, hvis man støder på nogle af disse produkter. Hvis man oprigtigt føler, at man har et problem, så skal man opsøge sin læge, så I sammen kan nå frem til en behandlingsform. Det samme gælder, hvis man er stødt på et penisforstørrende produkt, hvor man er usikker på dets legitimitet.

Hvad gør man, hvis man ikke føler at penis er ”stor nok”?

Der vil nok altid være en tvivl omkring hvorvidt disse ovenstående metoder virker eller ej – så hvad kan man ellers gøre?

Hvis man går med tanker om utilstrækkelighed og ønsker om operation, så bør man først kigge nærmere på hvad dette ønske udspringer af. Mange sammenligner sig selv med gennemsnits-størrelsen, hvilket kan være meget selvødelæggende. I sådanne tilfælde skal man skrive sig bag øret, at 50% af alle mænd i landet har en penis der er mindre end snittet og de resterende 50% har en penis der er større.

Går man til lægen med sit problem, vil han/hun formodentlig henvise til en sexolog. Man kan også opsøge en sexologisk klinik selv, i stedet for at gå til sin læge. Utilstrækkelighedsfølelse handler oftest om ens egne uopnåelige forventninger til sig selv, og det er derfor oplagt, at undersøge om det er seksuelle eller psykologiske problemer, der er katalysatoren.