• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Hvorfor skal I have mit telefonnummer?

Du skal opgive dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis noget i din proces ikke går som planlagt. Du kan være helt sikker på, at hvis det er nødvendigt at kontakte dig, så gør vi det meget hensynsfuldt og diskret. Uanset hvad du har bestilt eller hvad du fejler, så vil det ikke blive direkte nævnt i samtalen. Der vil blive refereret til ”din onlinebestilling” eller din bestilling vil på anden måde blive omtalt i vage vendinger, præcis som du ønsker det.

Kan jeg bestille via telefonen?

For din egen sikkerheds skyld kan vi desværre ikke tage imod bestillinger via telefonen. Det er ikke muligt at bestille telefonisk via vores kundeservice fordi vi vil og skal overholde vores tavshedspligt. Men vi kan derimod hjælpe dig med mange andre ting, og du skal endelig bare kontakte os, hvis du for eksempel har brug for hjælp eller assistance i ansøgningsprocessen inden din konsultation med lægen.

Er der en øvre grænse for, hvad jeg kan bestille?

Ja, da der er tale om medicin, er der en øvre grænse for, hvor meget du kan bestille. Det er op til lægen at vurdere, om der kan afviges fra den mængde, du ønsker, men en tommelfingerregel er, at du for de fleste produkters vedkommende kan bestille op til tre måneders forbrug, dog kun til én måneds forbrug for visse medikamenter, der vedrører mentalt helbred. Tal med lægen, hvis du er i tvivl eller har yderligere spørgsmål til mængderne af medicin, der kan udskrives.

Hvad gør jeg, hvis leveringsadressen skal ændres?

Det kan jo ske, at leveringsadressen skal ændres, efter at du har bestilt. Du kan gøre os opmærksomme på den nye adresse ved at ændre leveringsadressen, når du bestiller en ny leverance, og vi vil så automatisk bruge den fremover, med mindre du igen ønsker at ændre den. Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse, så kontakt venligst vores serviceteam, der vil forsøge at give dig svar og hjælp. 

Hvor sent kan jeg aflyse min ordre?

Desværre – men naturligvis – er der en grænse for, hvor sent du kan aflyse din ordre. Hvis ordren endnu ikke er afsendt til et af de apoteker, vi samarbejder med, så kan du stadig aflyse ordren, og du vil ikke blive opkrævet noget gebyr for at gøre dette. Hvis ordren derimod allerede er afsendt og er ankommet til et af apotekerne, så vil det koste dig et administrativt gebyr på €12,50 at aflyse ordren (det gælder kun, hvis der er tale om en receptpligtig bestilling). Hvis en ordre allerede er under levering, er det ikke muligt at aflyse den.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, eller hvis du har spørgsmål om aflysning eller afbestilling, så brug vores kontaktformular for at få hjælp og svar fra vores afdeling for kundeservice.

Hvilken slags medicin kan jeg få gennem de apoteker, som kogeapotek.com arbejder sammen med?

Du kan bade købe og få leveret forskellige slags medicin fra de apoteker, vi samarbejder med. Det gælder både håndkøbsmedicin, som altså ikke kræver en recept, og det gælder receptpligtig medicin. Du kan bestille alle de typer medicin og medicinske produkter, der findes på websitet, og din bestilling vil blive sendt videre til et af de apoteker, som vi samarbejder med og som er registeret i EU. Har du brug for råd, vejledning eller receptpligtig medicin, kan vi som nævnt andetsteds via websitet bestille tid til en konsultation hos en læge, der ligeledes er registreret i EU, så du føler dig tryg og sikker på, at du får den faglige og professionelle information, du har brug for. Vi har også brug for dig, for vi mener det, når vi siger ”mere magt til patienterne” – kender du til ny medicin eller medicinske produkter? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Skriv til vores afdeling for kundeservice og fortæl os, hvad du ved. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi tilføjer produktet til vores sortiment, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og tager gladelig imod din henvendelse.

Hvordan kan jeg være sikker på, at medicinen ikke er falsk?

Vi gør vores ypperste for at sikre, at du får den helt korrekte og ægte medicin. Derfor samarbejder vi udelukkende med verificerede læger og apoteker, og de udleverer og udskriver udelukkende anderkendt mærker af produkter, der stammer fra officielle producenter. Det er din sikkerhed og vores garanti. Med andre ord kan du være sikker på, at din medicin, som leveres af de apoteker, vi samarbejder med, kommer fra de originale producenter. Det kan dig ske, at apoteker, som har store mængder medicin sender den til dig i en lidt anderledes indpakning, men indholdet er selvfølgelig det samme. Alle produkterne er underlagt en streng kvalitetssikring, netop for at du kan være sikker på, du modtager varer af den bedste kvalitet. Det er trods alt dit helbred, det drejer sig om! Hvis du af en eller anden grund tvivler på kvaliteten eller ægtheden af den medicin, du har bestilt og modtaget, så bør du kontakte producenten, som ud fra stregkoden på produktet vil kunne afgøre, om produktet er forfalsket eller ej. Du skal også være opmærksom på, at da du muligvis modtager din medicin fra et andet land, kan indpakningen se anderledes ud, end du er vant til, men det er ikke noget, du skal blive nervøs eller bekymret over. Vi garanterer, at al medicin købt via kogeapotek.com er ægte og autentisk.

Er alle produkterne dækket af en forsikring?

Desværre, nej. Produkter købt online via kogeapotek.com er normalt ikke dækket af nogen sundhedsforsikring, fordi vi ikke udsteder fakturaer. Det skyldes, at vi er en online lægeservice og platform for registrerede apotekers onlinesalg af medicin. Hvis du vil være sikker og undgå at blive skuffet, så råder vi dig derfor til på forhånd at kontakte din forsikringsudbyder for at høre, om din forsikring dækker det produkt, du ønsker at købe.

Hvilket mærke medicin vil jeg modtage?

Mærket afhænger af producenten. Hvis medicinen fremstilles af flere forskellige producenter, så kan det variere, hvilket specifikt mærke, du får tilsendt. Det afhænger af, hvilket mærke der er på lager på det pågældende tidspunkt hos det apotek, vi samarbejder med. Du får selvsagt tilsendt medicin af det mærke, de ligger inde med. 

Du skal være opmærksom på, at hvis produktet, som du ønsker at bestille, er illustreret med et foto eller billede på websitet, så er det kun et eksempel på ét af mærkerne, hvilket også er nævnt i vores Generelle Forretningsbetingelser. Du kan altså ikke være sikker på, at du modtager præcis det samme mærke medicin, der er afbilledet.