• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Hvilke anvendelsesmuligheder er tilgængelige på jeres website? 

På vores website kan du både forny en eksisterende recept, booke en samtale med en læge, få udskrevet en recept (såfremt denne godkendes af lægen), samt få overblik over og følge dine bestillinger.

Hvordan bestiller jeg via jeres website?

For at bestille enten tid til en konsultation eller medicin, skal du have oprettet en konto via vores website, samt være logget ind. Når du har oprettet en konto, har du adgang til samtlige af websitets funktionaliteter. Du kan desværre ikke bestille medicin eller en konsultation på anden måde, for eksempel via email eller telefon.

Sælger I også receptpligtig medicin?

Vi sælger ikke medicinen, men når du har haft en konsultation med en af de læger, vi samarbejder med, og når denne har godkendt dit ønske om en eller flere former for receptpligtig medicin, så sendes din bestilling til et af de apoteker, vi samarbejder med. Herfra behandles din ordre, og medicinen vil blive sendt til den leveringsadresse, du har opgivet. Du kan altså godt modtage receptpligtig medicin, men den sælges ikke direkte via vores website.

Skal jeg have en recept for at kunne bestille via jeres website?

Ja, hvis du ønsker at bestille receptpligtig medicin fra et ad de apoteker, vi samarbejder med, skal du have en recept. Du kan få en recept via en af de læger, vi samarbejder med, såfremt denne efter en detaljeret konsultation med dig skønner, at det præparat, du ønsker, er passende for din sundhedsmæssige tilstand. Med andre ord skal du have en recept for at købe receptpligtig medicin, men du kan få recepten via en af de læger, vi samarbejder med. Hvis du ønsker at bestille medicin, der ikke er receptpligtig, så behøver du naturligvis ingen recept.

Hvordan sender I min medicin?

Hvad enten der er tale om receppligtig eller ikkereceptpligtig medicin, så afsendes den via kurertjenester og leveringsfirmaer fra de apoteker, vi samarbejder med. Vi sender ikke medicinen

Kan I udskrive en recept til andre end mig?

Nej, din konto hos os er privat og indeholder udelukkende oplysninger om dig og dit helbred. Du kan derfor ikke bestille medicin for andre via vores website, men vedkommende er mere end velkommen til også at oprette en konto hos os og selv foretage sine bestillinger og indkøb.

Hvad er forskellen på et mærke-produkt og et generisk produkt?

Den største forskel mellem de fleste mærke-produkter og tilsvarende, generiske produkter er prisen – mærke-produkter koster generelt væsentligt mere end generiske produkter. Dog er begge dele både behandlingsmæssigt og kemisk ens. Det er påkrævet for generiske produkter at de indeholder den samme aktive ingrediens, samt har samme styrke, doseringsform og administrationstype som mærke-produktet. Varemærkeloven påbyder dog, at produkterne skal se forskellige ud, så generiske produkter har måske en anden farve, form eller smag, sammenlignet med mærke-produktet, eller det kan have inaktive ingredienser, der er forskellige fra mærke-produktet.

Er generiske produkter sikre?

Ja, generiske produkter er sikre. De skal kunne bevise, at de er identiske med deres tilsvarende mærke-produkter i forhold til at levere samme mængde aktiv ingrediens i patientens blodbane i samme tidsinterval som mærke-produktet. Generiske produkter, der gør dette, bør have samme behandlingsmæssige effekt og derfor samme effekt(er) og sideeffekt(er) som mærke-produkterne, dog til en lavere pris.

Kan jeg aflyse min ordre?

Ja, du kan godt aflyse din ordre, hvis den ikke er afsendt til et af de apoteker, vi samarbejder med, og det vil ikke koste dig noget at aflyse ordren. Hvis den allerede er sendt af sted til et apotek, vil det koste dig et administrativt gebyr at aflyse ordren, hvis der er tale om receptpligtig medicin. Hvis ordren allerede under levering, dvs. din bestilling allerede er modtaget af et apotek, kan du desværre ikke aflyse din ordre. Du kan læse mere om dette under hvordan du bestiller, og hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, eller hvis du har spørgsmål om aflysning eller afbestilling, så brug vores kontaktformular for at få hjælp og svar fra vores afdeling for kundeservice.

Hvad er leveringstiden for min bestilling?

Det er desværre ikke muligt at give et præcist svar på, hvad leveringstiden er for din bestilling, men det tager generelt ikke længe, før din bestilling sendes af sted. En bestilling, der er gennemført og betalt inden klokken 9 på en hverdag (mandag-fredag), sendes videre til en læge samme dag. Denne vil så hurtigst muligt gennemgå din ordre hurtigst muligt. Hvis den godkendes, sendes den direkte til ét af de apoteker, vi samarbejder med, og derfra pakkes og sendes din ordre så fra. Når betalingen er gået igennem og modtaget, kan du forvente at der går mellem én og tre arbejdsdage, før din ordre sendes af sted. Den eksakte tidpunkt for leveringen afhænger naturligvis af den pågældende kurer- eller leveringstjeneste, der bringer din pakke ud, men du kan følge din bestilling undervejs.

Er der en grænse for, hvilke typer og mængder medicin, jeg kan bestille?

Du kan både bestille ikkereceptpligtig og receptpligtig medicin via vores website. Sidstnævnte kræver naturligvis en recept, som du kan få, såfremt du booker og gennemfører en konsultation med en af de læger, vi samarbejder med. Hvis du ønsker mere medicin udskrevet, end det normalt anbefales, skal lægen vurdere, om der kan fraviges fra disse gængse retningslinjer. Som regel kan du få udskrevet receptpligtig medicin til en tre-måneders forbrugsperiode, men der gælder dog visse, særlige regler for medicin, der vedrører mentalt helbred. Det er altid en god ide at tale med lægen om typen, doseringen, styrken osv. af den medicin, du ønsker at bestille. Desuden følger vi og vores samarbejdspartnere naturligvis gældende lovgivning for ulovlige medikamenter.

Gælder min nuværende forsikring, når jeg køber medicin?

Som udgangspunkt er svaret desværre nej. Produkter købt online via kogeapotek.com er normalt ikke dækket af nogen sundhedsforsikring, fordi vi ikke udsteder fakturaer. Det skyldes, at vi er en online lægeservice og platform for registrerede apotekers onlinesalg af medicin. Hvis du vil være sikker og undgå at blive skuffet, så råder vi dig derfor til på forhånd at kontakte din forsikringsudbyder for at høre, om din forsikring dækker det produkt, du ønsker at købe.

Sender I medicin til alle lande?

Nej, desværre tillader lovgivningen ikke, at vi sender medicin til for eksempel de portugisiske øer, De Kanariske Øer, USA, Sydamerika og Canada, men vi sender til samtlige lande i Europa.

Hvordan kontakter jeg jeres kundeservice, jeres tilknyttede læger eller de apoteker, I samarbejder med?

Du kan kontakte vores afdeling for kundeservice telefonisk eller via denne kontaktformular. Du kan booke en tid til en konsultation samt få overblik over dine bestillinger hos de apoteker, vi samarbejder med via din konto på vores website.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret om ændringer, nyheder osv.?

Du bør med jævne mellemrum læse vores fortrolighedserklæring igennem, da den kan blive ændret. Du kan abonnere på vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at blive opdateret om e-sundhed generelt, samt om vores ydelser. Du kan altid få overblik over dine sundhedsdata, konsultationer, bestillinger m.v. via din konto på vores website, og du kan som regel følge dine ordrer via track-and-trace-funktionen hos de kurertjenester og leveringsfirmaer, der bringer dine forsendelser ud.