• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Vi er glade for, at du handler hos os! Når du har bestilt hos os, sender vi dig en bekræftelse via email. Den indeholder et unikt link til vores tracking-system, hvor du kan se holde styr på det hele og holde dig opdateret om din ordre. Du kan for eksempel se, om lægen har godkendt din ordre, om apoteket har afsendt din bestilling og (om muligt) hvor langt den er nået i forsendelsesprocessen (alt efter hvilke valg, du har truffet om din levering).

Du skal være opmærksom på, at det desværre ikke er alle internationale forsendelsesfirmaer, der tilbyder, at du kan track-and-trace din forsendelse. I de tilfælde kan du altså ikke få de ovenstående informationer fra forsendelsesfirmaet angående din ordre. Men bare rolig, det betyder ikke, at din ordre ikke er modtaget, eller at din bestilling ikke er afsendt - din pakke er stadig på vej og skal nok nå frem!

Hvad gør jeg, hvis track-and-trace siger, at min forsendelse er leveret, men jeg intet har modtaget?

Du skal selvfølgelig have din forsendelse leveret. Hvis du ikke har modtaget den, så anbefaler vi kraftigt, at du undersøger, om den kurertjeneste, du har valgt, på nogen måde har kontaktet dig, måske ved at lægge en besked i din (fysiske) postkasse. Hvis kurertjenesten mener at have leveret din forsendelse, men du ikke har modtaget den, så skal du melde tabet til leveringstjenesten, til din bank (eller det sted, der har udstedt dit kreditkort) og måske endda til politiet.

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse og leveringstjenesten fastholder at have leveret den, og hvis du naturligt nok ønsker, at der skal foretages en undersøgelse for at finde ud af, hvor din pakke er, så skal du kontakte din kurer eller rette henvendelse til vores kundeservice for at få hjælp. Det tager som regel cirka 14 arbejdsdage at gennemføre en undersøgelse om en tabt forsendelse.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er hjemme, når min forsendelse bliver leveret?

Du er sikkert ikke hjemme hele tiden, og det kan ske, at din forsendelse forsøges leveret, mens du ikke er hjemme. Fordi pakken er personlig, skal leveringstjenesten som regel have din underskrift for modtagelsen. Hvis du logger ind på din konto på kogeapotek.com eller for din leveringstjeneste, kan du spore og finde oplysninger om din forsendelse. Hvis du ikke er hjemme, vil chaufføren som regel lægge en besked til dig eller forsøge at kontakte dig telefonisk, hvis du ikke er hjemme, så der kan aftales et alternativt tidspunkt for levering. Du kan selvfølgelig også selv kontakte firmaet direkte for at arrangere et andet tidspunkt, hvor du og hjemme og som passer dig bedre. Hvis du ikke kontakter dem, så vil din forsendelse blive sendt tilbage til apoteket efter et par dage. Du skal desuden være opmærksom på, at nogle kurertjenester muligvis opkræver et ekstra forsendelsesgebyr for at gensende din pakke. 

Hvornår kan jeg forvente at få min forsendelse leveret?

Vi forsøger at være både grundige og effektive, så hvis du har bestil hos os og gennemført betalingen på en hverdag (mandag-fredag) inden klokken 9, så sender vi din ordre videre til en læge samme dag. Når lægen så har modtaget en kvittering på din forespørgsel, så vil han eller hun forsøge hurtigst muligt at gennemgå din ordre hurtigst muligt. Hvis den godkendes, så vil der blive udskrevet og sendt en recept direkte til ét af de apoteker, vi samarbejder med, og derfra pakkes og sendes din ordre så fra. Når betalingen er gået igennem og modtaget, kan du forvente at der går mellem én og tre arbejdsdage, før din ordre sendes af sted. 

Hvordan vil min ordre blive sendt?

Vi værner om dit privatliv og sørger for, at alle ordrer er diskret indpakkede og afsendt fra de Europæiske apoteker, vi samarbejder med. Når pakken er afsendt, skal den leveres til dig, og der kræves som regel din underskrift for modtagelse, men det er ikke altid tilfældet eller påkrævet. Vi tager dit privatliv alvorligt og sørger altid for at din pakke afsendes i neutral emballage, der ikke vækker opsigt.

Du skal dog være opmærksom på, at når en ordre sendes uden for EU, er apotekerne forpligtede til at medsende en faktura på pakken, og på denne står navn og pris for pakken.

Hvad er prisen for forsendelse?

Vi ønsker naturligvis, at vores kunder altid får den bedst mulige service – det er derfor, du ikke længere skal betale for forsendelse af vores receptpligtige produkter!

Hvilke steder leverer I til?

Vi er stolte over, at de apoteker, vi samarbejder med, kan levere til stort set hele Europa. Dog er det ikke muligt at levere til portugisiske øer og De Kanariske Øer – men resten af Europa er dækket ind!

Leverer I til USA, Canada og Sydamerika?

Desværre kan vi ikke levere til disse lande.

Har kogeapotek.com en EU-label for online-apoteker?

Nej, og det er ikke nødvendigt, for kogeapotek.com er ikke i sig selv et online-apotek og behøver derfor ikke EU-label. Derimod har de apoteker, som vi samarbejder med, denne label eller er berettigede til at få den. Hvis du vil vide mere, så kan du finde mere information via dette link: kogeapotek.com.