• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Mere magt til Patienten

Det kan siges ganske enkelt: mere magt til patienten! Når det kommer til dit helbred, så synes vi hos kogeapotek.com at du selvfølgelig skal have ret til selv at bestemme, hvad der er bedst for dig og din krop - du kender jo din krop bedst. Hvis du har de rette, rigtige, fornødne og tilstrækkelige oplysninger, så burde du være i stand til på et oplyst grundlag at træffe dit helt eget valg om hvilken som helst behandling, der kan tilbydes. Derfor tilbyder vi her på kogeapotek.com en platform, hvor du nemt og sagligt kan træffe de vigtige beslutninger, der har med din egen krop og dit eget helbred at gøre.

Hvad er kogeapotek.com?

kogeapotek.com er to ting på samme tid – det er et website, hvor du både kan finde information, og det er en smart sundhedsservice, hvor du nemt og enkelt kan bestille en konsultation hos en kvalificeret læge. Vi sørger for, at du på en nem og smart måde kan få den rette behandling for de symptomer eller sygdomme, du måtte have, for selvom du ikke kan købe produkterne her på siden, an betale for at få dem leveret fra et uafhængigt apotek. Vi har også adgang til en lang række EU-registrerede læger og apoteker, som vi giver dig mulighed for at komme i kontakt med. Hvis eller når du finder en receptpligtig form for medicin, kan du være ganske tryg – du kan kun få den udskrevet efter en grundig konsultation hos en læge, vom tager stilling til, om præparatet er det rigtige for dig og dit helbred. Det kan ganske enkelt ikke være nemmere - godkendes din ansøgning, så vil et uafhængigt apotek tage sig af din bestilling og levere direkte til dig, så hurtigt som muligt.

Hvorfor kogeapotek.com?

  • Fordi det desværre kan være ubehagelig, pinligt, skamfuldt eller ubelejligt at skulle tale med sin læge
  • Fordi du måske gerne vil værne om dit privatliv og ønsker ikke, at andre skal vide, hvilken medicin du modtager
  • Fordi tid er en dyrebar luksus, der kan bruges på meget andet end at vente hos lægen eller hente medicin på apoteket

Du behøver ikke gå på kompromis, for kogeapotek.com løser disse (og mange andre) problemer for dig. Din diskretion er sikret ved, at du ikke behøver opsøge din læge eller apoteker, for du kan i ro og mag selv arrangere og bestille alting selv online. Du har intet at frygte og kan være ganske tryg ved både leverandør og leverance, for vores elleve EU-registrerede læger og otte apoteker fører udelukkende anderkendte og registrerede produkter fra producenter med et godt omdømme.

Hermed har du fundet en enestående og perfekt løsning på næsten alle problemer, du måtte have med sundhedspleje: du kan gøre alting nemt og enkelt hjemmefra, og du er sikret retten til dit privatliv fra start til slut, fordi dit helbred og dine oplysninger behandles med diskretion og respekt af alle involverede parter. Du er sikret en kvalificeret læges vurdering af dine valg og når denne har godkendt dine ønsker om medicin, kan du være sikker på, at de uafhængige apoteker udelukkende tilbyder dig de bedste medikamenter fra verdens førende producenter.

Så simpelt, så sikkert, så diskret kan det gøres.