• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Kvindekroppen anatomi – Hvor sidder klitoris og hvad er en klitoris orgasme

Kvinden har både indre og ydre kønsorganer. De indre kønsorganer består af skeden, æggestokkene, æggelederne og livmoderen. De ydre kønsorganer ved bækkenet er klitoris, skedeåbningen og kønslæberne. Mange forbinder klitorissen med en lille ært eller knap, der sidder ved kønsåbningen. Men størrelsen veksler meget mellem kvinder, og kan være lige så lille som et knappenålshoved eller på størrelse med omkredsen af en fingerspids. Der er ingen relation mellem klitoris-størrelsen og højden, vægten eller alderen på kvinden. Klitorissen virker, for nogen, som et mystisk kønsorgan, hvilket ligger til grund for nogle af de mange myter, der er opstået omkring klitorissen.Hvad er klitoris og hvor sidder den?

Venusbjerget er det sted lige ovenover skedeåbningen. Rundt om åbningen sidder skamlæberne, der består af 2 par ”hudflapper” (de indre og ydre), der omslutter vulva. Klitoris kan man finde på den øverste del af vulva, der hvor kønslæberne samles. Urinrørsåbningen befinder sig under klitoris mellem læberne, og lige under den, sidder skedeindgangen.

Værd at vide om kvindekroppens anatomi

Den lille ”ært” er faktisk meget større end man skulle tro og så minder dens opbygning på nogle måder om en penis. Skaftet på klitoris udspænder sig 10 til 12 centimeter ind i skeden, og opdeler sig i 2 skafter, der ligger på hver side af vulva. Lige som en pik, så har den også noget, der er tilsvarende en penis’ forhud. Men der er selvfølgelig store forskelle på det mandlige og kvindelige kønsorgan og deres orgasmer – eksempelvis varer en penis-orgasme kun i et par sekunder, hvor en klitorisorgasme kan vare i hele 20 sekunder.

Relateret Artikel: Køb Lovegra – effektiv Viagra til kvinder – køb Lovegra piller online

Noget af det mest interessante ved dette lyst-organ er, at dens eneste funktion er nydelse, til forskel fra de andre erogene zoner på kvindekroppen, der er multifunktionelle.

Hvad sker der under den kvindelige orgasme?

Kvinder får, ligesom mænd, en erektion når de bliver seksuelt stimuleret – dog i en mindre grad. Klitoris er opbygget af svulme-legemer, der pga. blodtilstrømning udvides, når kvinden bliver liderlig.

Langt de fleste kvinder synes, at klitoris er deres allermest erogene zone – og med god grund. Klitorissen kan betragtes som kernen for seksuel nydelse, da det anslås, at den har omtrent 8000 nerveender. Dette er mellem 2 og 3 gange så mange nerveender, som kan findes i et penishoved, der kun har 4000. Den er herved meget følsom, hvilket også forklarer, hvorfor den skal behandles med nænsomhed.

Den kvindelige klitoris orgasme

Klitorisorgasme er nok den mest almindelige form for seksuel tilfredsstillelse for kvinder. Når en kvinde bliver tændt vil klitoris svulme op, hvilket gør området på og omkring følsomt og rart at blive rørt. Det er selvfølgelig varierende, hvordan kvinder bryder sig om at blive kærtegnet. Nogle kan bedst lide, at blive berørt omkring klitten, fordi det er for følsomt at blive berørt direkte. Andre foretrækker en hårdere berøring. Uanset hvad, så skal området omkring skeden og klitten som hovedregel være vådt, før det er behageligt for kvinden.

Nogle kvinder vil opleve, at klitoris ikke bliver berørt under skede-samleje, hvilket også forklarer hvorfor mange kvinder har svært ved at få en orgasme under almindeligt samleje.