• VELKOMMEN
  • TIL 30% BONUS PILLS
  • FOR ALLE BESTEMMELSER
Betalingsmetoder
Levering
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Manglende udløsning under orgasme - Når mænd har problemer med at komme

Når man snakker om udløsnings-problemer, så taler man oftest om dem, der lider af for tidlig sædudtømmelse, det er sjældent, at man taler om dem, der har svært ved at få sædudtømmelse. Næsten 4% af fyre har meget svært ved at nå til det seksuelle-højdepunkt, eller oplever tit manglende evne til at komme. Nogle har prøvet at have sex og forsøgt at opnå klimaks i mange minutter, men har måtte opgive, fordi det har gjorde ondt på ham selv eller hans seksualpartner.

Grunde til sædafgangsproblemer

Orgasmevanskeligheder kan skyldes fysiske og psykiske tilstande. Almindelige årsager såsom træthed, stress og følge-virkninger af medicin, kan blandt andet øve indflydelse på sædudtømmelsen. Hvis din forløsning plejer at være helt normalt, men du begynder at få problemer med at komme, uanset om det er under samleje eller ved onani, så er det en god ide, at forhøre dig med din læge.Nogle fyre kan være ude for, at de får seksuel tilfredsstillelse uden sæd-udløsning. Dette fænomen kalder man for en retrograd ejakulation, som også kan beskrives som ”bagudrettet sædafgang”. Ved sædudtømmelse af denne art, løber sæden ”bagud” og ind i blæren, i stedet for at løbe gennem urinrøret. Når dette sker, vil urinen blive en uklar, fordi spermen ender i urinblæren.

Hvorfor oplever nogle orgasme uden udløsning?

Ligesom med mange andre orgasmeproblemer, så er tilstanden mere regelmæssig, jo ældre man er. Men det er stadig forholdsvis tvivlsomt, hvorfor nogle fyre støder ind i dette dilemma.

Relateret Artikel: Køb Kamagra 100mg oral jelly i Sverige og Danmark – læs anmeldelser/opinie

Skader, som eksempelvis eftervirkning efter en infektion eller operation, en hjerneskade, en rygmarvsskade eller sklerose, kan bære skylden. Det er heller ikke ualmindeligt, at herrer, der har fået foretaget et indgreb på deres urinvej eller prostata, render ind i disse vanskeligheder. Derudover er også meget normalt, at antidepressive præparater giver denne bivirkning.

Ens mentale helbred har også en indflydelse på fyrens evne til at få en orgasme. Depression, stress og angst kan mange indimellem være en forklaring. Præstationsangst, hvor manden retter sin opmærksomhed mod de mange episoder, hvor han ikke har kunne komme, frem for den seksuelle akt, kan også være en foranledning til sædudtømmelsen mangler. Gnidder i parforholdet fungerer også som en igangsætter til problemet.

Hvordan skal man bære sig ad, hvis man har problemer med at komme?

Når man skal udredes for dette orgasme-syndrom, skal man gå til egen læge, og få undersøgt sygdomsforløbet (indimellem også sammen med sin partnerske). På den måde kan man fastslå eller afvise om problemet har mentale eller kropslige rødder.

Der er flere ting man kan gennemføre, for at neddæmpe det, men behandlingen er personlig og er rettet mod problemets årsag. Der findes en behandling, der blokerer sæden, så den ikke løber ind i blæren, hvilket er en oplagt lindring for mandspersoner der lider af retrograd sædudtømmelse. Ved skader i rygmarven kan man opnå udløsninger ved hjælp af en vibrator, som hjælper med at stimulere manden under sex.

Løsningsmuligheder ved manglende sædudløsning

Hvis problemet kan findes i patientens psyke, så anbefales psykologisk og sexologisk rådgivning, hvor manden såvel som hans kæreste/ægtefælle er til stede. Dette kan hjælpe med at fjerne den opbyggede angst og skabe et trygt miljø.

Der er altså flere måder hvorpå man kan neddæmpe situationen, men det er essentielt, at man rådspørger en fagperson, så man kan få den rette behandling.